Univera Logo





ICT Cairo 2019’da Biz de Yerimizi Aldık

Bu yıl 23. Kez gerçekleştirilen fuar, Mısır’ın başkenti Kaihre’de, Mısır Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Konuları arasında Endüstri 4.0, 5G, Büyük Veri, Sanal Güvenlik, Yapay Zeka ve Sarmal Teknolojiler yer aldı. Dünyaca bilinen birçok firmanın katıldığı fuarda Univera olarak biz de yurt dışı iş ortaklarımızdan, Mısır Merkezli iş ortağımız Rednet ile yerimizi aldık.

Standımızı ziyaret eden katılımcılarla mobil satış dağıtım, satış gücü teknolojileri başta olmak üzere tedarik yönetimi konularını konuştuk. Özellikle dağıtım ağı geniş firmalar için çözüm olan EnRoute, ziyaretçilerin de ilgi odağı oldu. Çoklu Kanal Satış Yönetimi olarak tanımlanan EnRoute, kendi bünyesindeki satış personelini ve satış&dağıtım konusunda iş ortaklığı yaptığı firmaların yönetilmesi konusunda, şirketler için derinlemesine çözümler sunuyor.

Fuarda Univera’yı temsilen yer alan Ürün Müdürü Ömür Yesügay EnRoute ile ilgili şöyle açıklamalarda bulundu: “EnRoute Türkiye’de ve hatta dünyada kendi konusunda hizmet veren en iyi çözümler arasında yer alıyor. 2019’da dahil olmak üzere geçtiğimiz 4 yıl boyunca bağımsız araştırma ve danışmanlık hizmeti veren Promotion Optimization Institute tarafından hızlı tüketim sektörü ve perakende konulu araştırmasında dünyanın en iyi çözümleri arasında gösteriliyor. EnRoute’yi doğduğu yer Türkiye’de ve dünyada rakiplerinden ayıran temel farkları kendi konusunda derinlemesine çözüm sunması ve Panorama Ürün Ailesinin diğer çözümleri ile entegre çalışarak tüm tedarik zincirini dijitalleştirebilmesi... Bu avantajı kullanan birçok şirketimiz bugün Panorama Çözümleri sayesinde operasyonlarında maliyet tasarrufu sağlayıp, verimlilik artışı elde edebiliyorlar. Amacımız; EnRoute ve diğer Panorama Çözümlerimizi ICT Cairo gibi platformlarda anlatıp, tüm dünyada yaygınlaşmasını sağlamak.”

Fuarda yer alan bir diğer temsilcimiz Satış Müdürü Taylan Zengin ise fuarla ilgili olarak şunları söyledi: “Yerli bir yazılım firması olarak amacımız yurt dışında da ülkemizde olduğu kadar başarı elde etmek. Bu konuda yurt dışında kurduğumuz bağlantılar ve iş ortağı ağımız ile emin adımlarla ilerliyoruz. ICT Cairo’ya da Mısır’daki İş Ortağımız Rednet ile birlikte katıldık. Mısır ve yakın çevreye çözümlerimizi anlatmak ve iş ortağımızı tanıtmak için güzel bir platform. Mısır pazarı bizim için yeni ve potansiyeli yüksek bir pazar. Bu bölgede iş ortağımız ile birçok başarılı projeye imza atacağımıza eminim.”

 

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?