Univera Logo





5. Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi Etkinliğinde Dijital Çözümlerimizi tanıttık

15 Haziran 2023 tarihinde "Yeşil Mutabakat" teması ile gerçekleşen 5. Ağır Vasıta, Treyler Zirvesi etkinliğinde farklı sektörden katılımcılar ile bir araya geldik.  Bu etkinlikte  yazılımlarımız ile uçtan uca sunduğumuz çözümlerimizi tanıtarak, iş süreçlerinde firmalara sağladığımız operasyonel verimlilik örnek çalışmalarımızdan bahsettik. StokBar ve CallDesk başta olmak üzere taşımacılık sektörüne uygun çözümlerimizi sizlerle paylaşmanın mutluluğunu duyduk.

 

Taşımacılık Sektöründe işlerinizi kolaylaştıracak çözümlerimizi yakından tanıyalım:


StokBar


StokBar, depo ve sevkiyat süreçlerin tamamını dijitalleştiren, sektör bağımsız, esnek ve uyarlanabilir  yazılım çözümüdür.  Tüm lojistik süreçlerinizin uçtan uca izlenebilirliğini sağlamaktadır.


    WMS (Depo Yönetim Sistemi) – Depo içi stok yönetimi,
    TMS (Taşıma Yönetim Sistemi) – Sevkiyat planlama, navlun bedelleri ve kapasite kontrolleri,
    POD (Teslimat Yönetim Sistemi) – Teslimat durumu izleme ve analizi 

 

CallDesk


CallDesk, tüketici ürünleri konusunda hizmet veren firmaların bayi  ve servis ekiplerini dijital olarak yönetebilmelerini sağlayan çözümdür.  Satışı yapılan bir ürünün satış sonrası  (bakım, onarım, geri çağırma, iyi niyet garantisi) hizmetlerinizi yönetebilirsiniz. Mobil saha ekibi takibi ve yönetimi sağlarsınız. Kaliteli veri ve zamanında analizler ile doğru ve hızlı kararlar alınmasını sağlamaktadır.

 

Varuna


İnovatif ürünlerimizden biri olan Varuna, saha servis süreçlerinizi buluta taşıyan, hızlı ve doğru dijitalleşme için geliştirilmiş yazılım çözümüdür. İş emirlerini, iş akışlarını ve iş gücü planlamasını otomatikleştirir ve optimize edebilirsiniz. Mobil iş gücünün tamamını haritalar üzerinde görüntüleme ile konum , uygunluk , beceri seti ve ekipmana göre her iş için doğru çalışanları ve yüklenicileri atayabilirsiniz. İş tamamlama süreleri, verimlilik oranları, müşteri memnuniyeti ve diğer kritik performans göstergelerini takip edilmesini sağlamaktadır. 

 

 

 

 

 

 

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?