Univera Logo





Mey-Diageo, saha satış otomasyonunda yoluna Panorama ile devam ediyor.

Alkollü içecek sektöründe Türkiye'nin en büyük kuruluşlarında biri olan Mey|Diageo, Tekel'in alkollü içkiler bölümünün özelleştirilmesiyle 2004 yılında kuruldu.

2011 yılından itibaren yaklaşık 180 ülkede ticari faaliyetleri ve 80 ülkede bölge ofisleri bulunan Mey|Diageo'nun kendi topraklarında bağcılık yapan, çiftçi ruhsatına sahip bir şirket olma özelliği taşıyor ve geçmişin mirasını yenileyerek yeni nesillere aktarıyor. Türkiye'de biri üretim diğeri satış ve pazarlama olmak üzere iki ayrı şirket olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Mey, 2004 yılında TEKEL alkollü içeceklerin özelleştirilmesi ile kurulmuş ve 2011 yılında Diageo şemsiyesi altında faaliyet göstermeye başlamıştır.

Mey-Diageo, Panorama ile tüm saha satış ekibini mobilize duruma getirerek bilgiye anlık ve hızlı erişimini kolayca sağlamaktadır.

Dijitalleşmeye önem veren Mey-Diageo, Panorama'dan önce kullandığı satış otomasyonu alt yapısını, gelişim planlarına uygun şekillendirilememesi nedeniyle 2019 yılı itibari ile güçlü geliştirilebilir bir alt yapıya sahip olan EnRoute Panorama ile yoluna devam etmeye devam etmiştir.

Pandemi sürecinde başlayan iş birliğimiz, uzaktan kurulumunu gerçekleştirdiğimiz ilk projemizdir. Bu süreçte değişime hızla adapte olmak ile birlikte sahadan gelen geri bildirimleri göz önünde bulundurarak kullanıcıların daha verimli çalışmasına yardımcı olmuştur. Univera proje ekibi/Mey proje ekibi takım çalışmalarını başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir. Mey Diageo, Panorama ama modülü ile 5 modül daha kullanmaktadır.

Proje ayrıntıları ile birlikte başarı hikayemizi incelemek için tıklayın.



Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?