Univera Logo





Univera 25. Yılında, 25 Genci Destekliyor!

2017’de 25. yılımızı kutlamak için Türkiye’nin eğitim alanındaki en köklü derneklerinden Türk Eğitim Derneği (TED) ile bir araya geldik.  TED’in Anadolu ve Fen Liselerindeki başarılı öğrencileri kapsayan burs programı üzerinden bir proje hazırladık. “25. Yılda, 25 Genç” mottosu ile yola çıktığımız bu özel yılımızı sorumluluk projesi ile taçlandırdık.


İmza töreninde Univera Genel Müdürü Cüneyt Ersin: “25. yılımız gibi bu proje de bizim için çok değerli. Bireysel olarak çalışanlarımız da, kurum olarak biz de çevremize karşı her zaman duyarlı olduk. Bu duyarlılık çeşitli şekillerde kurum kültürümüze de etki etti ve 25. yılımızı taçlandıracak olan “Geleceğimiz, Gençlerimiz” projesine  getirdi bizi” diyerek proje ile ilgili tüm Univera  Ailesinin  heyecanlı olduğunu belirtti. Sözlerine gençlere yatırımın geleceğimiz için en karlı yatırımlardan olduğunu dile getirerek devam eden  Ersin son olarak sözlerini; “Gençlerle çalışıyoruz ve ne  kadar büyük potansiyele sahip olduklarını görüyoruz. Ülkemizdeki genç nüfus da, iyi eğitim alırsa bizi ileriye taşıyacak potansiyele sahip. “Geleceğimiz, Gençlerimiz Projesi” ile de bu potansiyeli çıkarmak için gençlerimizin eğitimine destek veriyoruz.” diyerek tamamladı.
Geleceğimiz, Gençlerimiz Projesi, TED’in Anadolu ve Fen Liselerinde okuyan başarılı öğrenciler için açtığı Tam Destek Burs Programı kapsamında 25 gencin eğitimlerine katkı sağlıyor. TED tarafından mülakatla belirlenen öğrenciler, TED’in deneyimli kadroları tarafından daha iyi eğitim alabilmeleri için sürekli takip ediliyor.

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?