Univera Logo





Sağlıklı Yaşam Aktivitelerimiz Evde Devam Ediyor

Küresel çapta etkisini gösteren Koronavirüs, hepimizin hayatında değişikliklere neden oldu. Değişen yaşam tarzımız ile sağlığın insan yaşamındaki önceliğinin bir kez daha farkına vardık. Sosyal sorumluluk bilincimiz ile biz de çalışanlarımızın ve toplumsal sağlığı korumak adına 18 Mart tarihinde evden çalışma düzenine geçtik. Yeni çalışma sistemimizde ofis içi faaliyetlerimizi teknolojinin yardımı ile devam ettiriyoruz.

“Sağlıklı Yaşam Ayı” kapsamında ofisimizde gerçekleştirdiğimiz aktivitelerin devamı olan Duruş ve Nefes Eğitimi’ni uzaktan bağlantı teknolojileri ile evimizden gerçekleştirdik. Bugünlerde hareket alanımızın kısıtlanması ve evde uzun süre geçirmemizin fiziksel ve zihinsel olarak etkileri olabilir. Bu etkilerin farkında olmak ve gerekli önlemleri almak sağlığımız için önemli.

Duruş bozukluklarının neden olabileceği kas ağrılarını önlemek ve doğru nefes ile zihinsel ve fiziksel dengemizi sağlamak adına Uzman Fizyoterapist ve Osteopat Asude Akın tarafından aldığımız eğitimde beraber pratik yaparak öğrendik.

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?