Univera Logo





POI 2021 Perakende Uygulama Raporu Yayınlandı

Bağımsız araştırma ve danışmanlık kuruluşu olan POI (Promotion Optimization Institute) tarafından hazırlanan 2021 Retail Sales Execution raporu yayınlandı.

POI (Promotion Optimization Institute) küresel olarak, perakende satış alanındaki çözümleri geniş ölçekli bir kapsamda değerlendiriyor. Araştırma her yıl değişen koşul ve öncelikler üzerinden çözüm yeterliliklerini birçok perspektif altında inceliyor. 5. kez yer aldığımız raporda Panorama çözüm platformumuzu POI analistleri ile paylaştık.

Araştırma sonucundan satış, servis ve lojistik konularında dijital dönüşüm çözümleri sunan Panorama platformumuz telesatış ve merkez ofis kullanıcı deneyimi başlıklarında alanının en iyileri arasında yer aldı. Covid-19 sebebi ile sanal satış kanallarının öneminin hızla arttığı dönemde Panorama’nın telesatış fonksiyonları POI tarafından alanın en iyileri arasında seçildi. Araştırmada Panorama’nın saha süreçlerinin merkez ofis tarafından takibi bir diğer öne çıkan güçlü yanı oldu. Saha verilerinin anlık olarak görüntülenmesi ve analiz edilmesi Panorama merkez ofis kullanıcıları için güçlü bir deneyim sunarak saha süreçlerine dair hızlı ve doğru stratejik karar alımını destekliyor.

Yazılım Müdürümüz Emre Çelik raporla ilgili görüşlerini şu şekilde belirtti: “Panorama uzun yıllardır sahada çalışan projelerimizin deneyimi ile güçlenen köklü bir platform. Platformumuzun alanında en iyi çözüm sağlayıcıları arasında yer alması için sürekli gelişim gayesine sahibiz. POI araştırmasında çalışmalarımızın uzman ekip tarafından değerlendirilmesi ve müşterilerimize sunduğumuz çözümlerin global anlamda başarılı ve söz sahibi olduğunu görmek bizi çok mutlu etti. İlgili konu başlıklarında alanımızın en iyileri arasında yer almak ise bizim için gurur verici. 2021 yılında Panorama’nın 8. versiyonu müşterilerimiz ile buluşacak. 30. yılımızda daha da güçlenen Panorama’nın müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuğunun ana destekçisi olması için çalışmaya devam edeceğiz.”

 

“2021 Vendor Panorama for Retail Sales Execution and Monitoring in Consumer Goods” raporunun tamamına ulaşmak için linki inceleyebilir veya jmalin@p-o-i.org e-mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?