Univera Logo





POI 2019 Perakende Uygulama Raporu Yayında

POI’nin her yıl düzenlediği ve birbirine benzer uygulamaları karşılaştırıp, puanlandırdığı rapor için geniş kapsamlı görüşmelerle, çözümler araştırmaya dahil ediliyor. Bu görüşmelerde belli kriterler üzerinden çözümlerin yetenekleri analiz ediliyor. 2019 yılı için hazırlanan raporda, POI Analistleri ile yaptığımız görüşmelerde, çözümlerimizin detaylarını paylaştık.

Çıkan sonuca göre; Univera ürün ve şirket değerlendirmelerinden tam puan alarak, dünyadaki rakiplerinin önüne geçiyor. Sürdürlebilirlik, hızlı çözüm sunabilme, pazarı doğru tanımlama, dikey gelişim, güçlü iş ortakları gibi şirket değerlendirme kriterlerinin tamamına yakınında ortalamanın üzerinde değerlendirlirken, çözüm için de yetenek, esneklik, kullanıcı deneyimi, vizyon gibi kriterlerde de yine ortalamanın üzerinde puanlar ile raporda yerini alıyor.

Raporla ilgili görüşlerini bildiren Yazılım Müdürümüz Emre Çelik: “Uzun yıllardır, aynı çözümler üzerinde çalışıyoruz. Bu nedenle dikey yönlü gelişimle firmalar için derinlemesine çözümler sunuyoruz. POI, araştırmasında çözümlerimizi A’dan Z’ye tüm detayları ile inceliyor. Aslında bu ve benzer raporlar, başarımızı tescillemekle birlikte, kendimizi de geliştirmemizi sağlıyor. Buradan çıkan sonuçlar da ileriki dönemler için planlarımızı olumlu yönde etkiliyor. Tabii 2016 yılından itibaren her yıl bu raporda yer almak ve en iyiler arasına girmek de bizim için büyük gurur kaynağı oluyor” diyerek raporda yer almanın önemini vurguluyor.  

POI 2019 Raporuna buradan ulaşabilirsiniz.

Geçmiş yıllara ait raporlar

POI 2018 Rapor

POI 2017 Rapor

POI 2016 Rapor

 

 

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?