Univera Logo





Panorama 7.0 Çıktı!

Mobil iş çözümleri konusunda uçtan uca çözüm sunan Univera, çözümlerini Panorama platformu üzerinde konumlandırıyor. Uzun yıllardır yüzlerce firma ve binlerce kullanıcının deneyimleyip fayda sağladığı Panorama, son versiyonu 7.0 ile kullanıcılara birçok yeni özellik sunuyor.

Son yıllarda yapılan araştırmalar gösteriyor ki; kullanıcılar, yazılımlarda sadece teknoloji ve işlev aramıyor. Bunların yanında kullanırken keyif aldıkları şık arayüzler büyük ölçüde kararlarını etkiliyor. Bu görüş ve daha fazlası göz önünde bulundurularak geliştirilen Panorama 7.0, kullanıcıların hayatında birçok şeyi değiştirecek.  Özellikle şık ara yüzleri ile dikkat çeken Panorama 7.0’ın tüm mobil arayüzleri Google`ın yayınladığı ve liderliğini yaptığı tasarım felsefesi olan Material Design ile yenilendi.

Birçok geliştirme ile gelen Panorama 7.0, bu versiyonla birlikte tüm tarayıcılarda çalışır duruma getirildi. Yeni açılış ekranları sayesinde de kullanıcı bazlı tasarlanabilen dashboard ve widget’lar ile her kullanıcı kendi raporlarını sisteme ekleyebiliyor. Kullanıcılara sunulan bir yenilik de daha fazla kişiselleştirilebilme özelliği. Özellikle mobil uygulama, firmaların logo ve kurumsal renkleri ile şekillenebiliyor.

Panorama 7.0’ın bir diğer yeni özelliği ise Uzaktan Yönetim Performansı. Bu özellik sayesinde uygulamanın performansı uzaktan ve sürekli olarak izlenebiliyor.

Önemli yeniliklerden biri de ExtendedAPI, yani yazılım geliştirme kitinin de yayınlanacak olması. Bu sayede Panorama kullanıcıları, kendi ihtiyaçlarına göre, küçük geliştirmelerle Panorama içinde küçük çözümler üretebilecekler.

Panorama 7.0’a dair en dikkat çekici özellik ise Türkiye’de bir ilk olan çözüm kullanıcılarına özel bir sosyal ağ PanoramaSocial. Alt modül olarak geliştirilen PanoramaSocial, aynı projede görev alan Panorama kullanıcılarının birbirleri ile etkileşimde bulunmasına olanak sağlıyor. Özellikle sahada yaşanan deneyimlerin anlık olarak PanoramaSocial üzerinden paylaşılması, hızlı çözümü de beraberinde getiriyor. Modül üzerinden görev tanımlama, mesajlaşma, özel grup oluşturma gibi özelliklerle, iş süreçleri hem hızlı hem daha keyifli ilerliyor.

 

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?