Univera Logo





Avrupa’nın En İyi 10 Lojistik Teknoloji Sağlayıcısı Arasındayız

Univera olarak çözüm platformumuz Panorama ve destekleyici hizmetlerimiz ile satış, servis ve lojistik konularında uçtan uca çözüm sunuyoruz. Birçok kurumsal müşterimizin dijital dönüşüm yolculuklarına destek olduk, oluyoruz.

Kurumsal teknoloji haber ve araştırmaları yapan Avrupa’nın öncü yayın kuruluşlarından olan CIO Applications Europe, endüstri liderlerinin başarılarına ve yenilikçi kurumsal çözümlerine yer vererek sektörel başarılarını tescilliyor. Çeşitli araştırmalar ile her yıl sektöründe en başarılı firmaları listeleyen yayın, geçtiğimiz yıl verilerine göre Univera olarak bizi de lojistik alanında en yenilikçi kurumsal çözüm sunan Avrupa’nın ilk 10 firması arasında gösteriyor.

En İyi 10 Lojistik Teknoloji Sağlayıcısı (Top 10 Logistics Tech Solution Providers) araştırması kapsamında, firmalar çözümlerini detaylı görüşmelerde, uzmanlara aktarıyor ve buna göre değerlendirme gerçekleştiriliyor.  

Görüşme notlarına göre Logistics Tech Outlook Dergisi, lojistik alanında çözümlerimizi ve ileriye yönelik planlarımızı, röportajda şu şekilde aktarıyor: “IoT teknolojilerinin gelişimi ile birlikte lojistik sektörü yeni bir döneme giriyor. Univera yakın zamanda IoT alanındaki gelişmeleri çözümlerine entegre ederek iş gücü ve operasyonel maliyetleri düşürüyor. Lojistik şirketleri talep tahinleme ve rota optimizasyon süreçlerinin yönetimi için yapay zeka uygulamalarına her geçen gün daha fazla talep gösteriyorlar. Uzun süredir bu konular üzerine çalışmalar yapan Univera, %95’e varan doğruluk oranına sahip, satış ve stok tahminlemesi yapabilen modüller için geliştirmeler yapıyor.”

Genel Müdürümüz Cüneyt Ersin ve Ürün Müdürlerimizden Emre Çelik ve Tarık Dizer’in görüşlerini içeren ayrıntılı habere ulaşmak için tıklayın.

Dergiye ulaşmak için tıklayın.

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?