Univera Logo





15. Mobil Teknolojiler Günü 6 Nisan’da Gerçekleşti

Akıllı sistemlerin konuşulduğu etkinlikte, her yıl olduğu gibi; satış, lojistik, bilgi işlem profesyonelleri etkniliğe büyük ilgi gösterdi. Özellikle mobil iş çözümleri konusunda, akıllı sistemler ve IoT (nesnelerin interneti) ile ilgili geliştirdiği çözümleri anlatan Univera, yeni teknolojilerle firmalara iş süreçlerini kolaylaştıracak modüllerini de tanıttı.

 

 

 

 

300 kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinliğin bu seneki özel konuşmacısı ise CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa’ydı. Akıllı sistemlerle dünyanın geleceği noktayı anlatan Emin Çapa’nın ardından Univera çözümlerini kullanan Çaykur, La Lorraine, Adel Kalemcilik, Şölen, Riot Games gibi firmalar da mobil iş süreçlerinde bu çözümlerle neler kazandıklarını anlattı.

Toplam 13 farklı oturumda, farklı çözümlerin ve kullanıcı deneyimlerinin paylaşıldığı Mobil Teknolojiler Günü’nün bu yılki teması akıllı sistemlerdi. Bu konudaki çalışmalarını interaktif bir sunum ile katılımcılarla paylaşan Univera Ekibi, özellikle veri madenciliği ile geriye dönük bilgileri analiz edip gelecek ile satış ve kampanya önerilerinde bulunan EnRoute Panorama modülü FortuneTeller, yeni nesil iletişim mecraları aracılığı ile ekiplerin iletişimlerini güçlendirecek Panorama Social ve depolarda IoT çözümleri ile neler yapabileceklerini anlattı. Konuları büyük bir heyecanla dinleyen konuklar, fuaye alanındaki ürün masalarından detaylı bilgi edindi.

Univera Genel Müdürü Cüneyt Ersin  

“Gururluyuz, bu sene 15. kez Mobil Teknolojiler Günü etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar bizi destekleyen, etkinliklerimize ilgi gösteren tüm iş dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Dünya her gün değişiyor. Biz de değişen dünyadaki firmalar için zorlaşan iş süreçlerini kolay ve akıllı hale getiriyoruz. Her yıl yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı da Mobil Teknolojiler Günü etkinliğimizde konuklarımızla paylaşıyoruz. Hem bizim hem de katılımcılar için oldukça verimli olan bu etkinliğin bir diğer faydası da birçok firma yetkilisi ile görüşüp, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Umarım daha uzun yıllar bu ve bunun gibi etkinliklerde bir araya geleceğiz.”

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?